Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

На Київщині чоловік підстрелив поліцейського і вчинив самогубство


На Київщині чоловік підстрелив поліцейського і вчинив самогубство
27-річний житель м. Славутич, що на Київщині, переховувався від поліції за незаконне виготовлення та зберігання вибухових пристроїв. Про це повідомляє прес-служба поліції Київщини.

Вночі 16 грудня, у батьківській квартирі, молодик проводив чергові хімічні досліди. У результаті чого сталося 2 потужні вибухи. Тоді налякані сусіди викликали поліцейських і вказали на пошкоджені вікна.
Молодик одразу ж втік. При огляді його кімнати поліцейські виявили величезну кількість різноманітних хімічних інгредієнтів, з яких він виготовляв піротехнічні та вибухонебезпечні предмети, а також порох, холодну зброю та учбові гранати.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.263-1 (незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї або фальсифікація, незаконне видалення чи заміна її маркування, або незаконне виготовлення бойових припасів, вибухових речовин чи вибухових пристроїв) Кримінального кодексу України.

Упродовж 3-х днів правоохоронці розшукували підозрюваного, який ніде не працював і практично ні з ким не спілкувався. Сьогодні, близько 12.30 години, біля місцевої загальноосвітньої школи №1, персонал навчального закладу запримітив розшукуваного молодика та повідомив старшому інспектору Славутицької поліції, який перебував поряд. При спробі затримання, підозрюваний одразу розпочав стрільбу. Одна із куль влучила у праву ногу поліцейському.

Із вогнепальним пораненням капітан поліції почав наздоганяти втікача, попереджуючи перехожих людей про небезпеку, аж раптом злочинець різко зупинився та здійснив постріл собі в голову.

На місце події одразу ж прибули швидка допомога та поліцейські. Біля стрільця виявили 4 пістолети та рюкзак із невідомим вмістом, що наразі перевіряють спеціалісти-вибухотехніки.

Медики боролися за життя 27-річного молодика, але вогнепальне поранення виявилося не сумісне з життям - він помер не приходячи до свідомості.

30-річного поліцейського прооперували. Табельна вогнепальна зброя та спеціальні засоби під час затримання злочинця правоохоронцем не застосовувалися.

На даний час слідчими відкрито кримінальні провадження за ст.348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) та ч.1 ст.115 (умисне вбивство, із додатковою кваліфікацією – самогубство) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031