Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

«Труханівська Січ» у Переяславі


«Труханівська Січ»  у Переяславі

Всеукраїнська акція «Потяг єднання України» «Труханівська Січ», започаткована за ініціативи 86 громадських організацій у рамках реалізації програми з підтримки національної єдності та підтримана Президентом України Петром Порошенком, має на меті сприяння консолідації суспільства та взаєморозумінню мешканців різних регіонів України, піднесення патріотичного духу українців та популяризацію національної культури.

Проект «Труханівська Січ» спрямований також на розвиток волонтерського руху, розвінчування міфів російської пропаганди, активізацію міжрегіонального співробітництва, посилення діалогу та зміцнення взаєморозуміння між жителями різних країв держави у справі розбудови України.

Цьогорічний «Потяг єднання України» — вже п’ятий за ліком. Його пасажири, що подорожують містами України — це волонтери, студенти, школярі, громадські діячі та військові зі східних та західних областей нашої країни.

23 березня близько 100 учасників Всеукраїнської акції «Потяг єднання України «Труханівська Січ» відвідали музеї Національного історико-етнографічного заповідника «Переяслав». Зокрема, активісти мали змогу переглянути виставку «Свободу не спинити», присвячену Революції Гідності та Соборності України, були екскурсантами Музею народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини та інших музеїв заповідника.


Олександр МАТВІЄНКО

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031