Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

На Київщині затримано підозрюваного у замаху на вбивство підприємця


На Київщині затримано підозрюваного у замаху на вбивство підприємця

У Київській області затримали чоловіка, який кілька років поспіль намагався вбити одного з місцевих підприємців.
Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Згідно з повідомленням, затриманий - 53-річний уродженець Узбекистану, житель Київщини.

"Упродовж майже двох років він тероризував свою жертву: переслідував, підкладав вибухівки, присилав на його адресу ритуальні вінки", - наголосили у поліції.

Зокрема, правоохоронці підозрюють, що затриманий наприкінці 2015 року прикріпив бойову гранату до дверцят автомобіля підприємця, жителя с. Софіївська Борщагівка.

"У травні минулого року підприємець звернувся з аналогічною заявою. Цього разу невідомі особи підклали саморобний вибуховий пристрій біля офісного приміщення та здійснили вибух. На щастя, з людей ніхто не постраждав", - зазначили у поліції.

Згодом правоохоронці встановили, що впродовж тривалого часу за приватним підприємцем слідкує невідома особа міцної статури, тому щойно підозрюваний з’явився біля офісу потерпілого, його одразу затримали поліцейські.

"У салоні автівки оперативники виявили та вилучили газовий пістолет "Форд" та набої до нього, пластикову коробку з металевими знаряддям для проколювання автомобільних покришок, дзеркало з ручкою для огляду важкодоступних місць, жіночу перуку", - додали у поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.15 та за ст.115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі. Чоловіку оголошено про підозру у скоєнні злочину та судом Києво-Святошинського району йому обрана міра запобіжного заходу – тримання під вартою. Триває досудове розслідування.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031