Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

На дитячому майданчику у Києві знайшли гранату


На дитячому майданчику у Києві знайшли гранату

У Києві на вулиці Теліги на одному з дитячих майданчиків двоє чоловіків виявили предмет, схожий на гранату. Згодом це виявилась бойова граната Ф-1 із запалом.

Небезпечну знахідку виявили двоє чоловіків, повідомляє відділ комунікації поліції Києва. Вони помітили у піску підозріле кільце, а коли розкопали, побачили предмет, схожий на гранату.

Вранці до чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення від місцевих мешканців про те, що дитячому майданчику на вулиці Теліги вони виявили предмет, схожий на гранату. На місце події негайно направили патрульну поліцію, слідчо-оперативну групу та вибухотехніків.
По приїзду експерти вилучили бойову гранату Ф-1 із запалом, яку направили на дослідження. Працівники поліції також оглянули прилеглу територію.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до семи років позбавлення волі. На даний момент встановлюються особи, які залишили небезпечний предмет на дитячому майданчику.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031