Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Києві потерпілий разом з перехожими затримав грабіжника


У Києві потерпілий разом з перехожими затримав грабіжника

У Києві біля станції метро "Героїв Дніпра" грабіжник вихопив з рук чоловіка телефон і спробував втекти. Потерпілий разом з перехожими затримали грабіжника та передали його поліцейським. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Києві.

"У чергову частину Оболонського управління поліції надійшло повідомлення про те, що біля станції метро "Героїв Дніпра" затримали грабіжника. За вказаною адресою терміново прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці з'ясували, що правопорушник спочатку попросив у своєї "жертви" мобільний, щоб зробити терміновий дзвінок, а, не дочекавшись відповіді, вихопив з рук телефон і побіг", - йдеться в повідомленні.

Потерпілий разом з перехожим наздогнали грабіжника та передали в руки правоохоронців.

Поліцейські затримали його в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

За цим фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до чотирьох років тюремного ув'язнення.

"Зараз 27-річному уродженцю Миколаївської області, який раніше проблем із законом не мав, повідомляється про підозру у вчиненні злочину. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу", - додали в поліції.

112.ua

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031