Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Лист від Діда Мороза


Лист від Діда Мороза
Сам я звик отримувати море листів. Частіше люди пишуть мені, коли ще запросто ходять під столом, коли дерева здаються великими, а світ дорослих — спокусливим і далеким. Та з кожним роком свого життя все менше з вас пам’ятають про мене.

Всі ви знаєте, що дні зимових свят — особливі. Яким би черствим не зробило людину життя і власна впертість, зараз кожен відчуває в повітрі присутність чогось таємничого і величного — що людина не може осягнути, але передчуття це робить небо ближчим, а все навкруг чарівним і казковим.

Дійсно, ангели ходять серед вас — та не завжди вони в білому.

Новий рік видається людям початком чогось нового. Його чекають з нетерпінням. Це шанс щось змінити, він дає надію і сподівання на краще майбуття. Всі ви хочете залишити негаразди у році, що минає. Але якщо ти той самий і береш у новий рік весь свій багаж — то чи розумно чекати нового ставлення від світу у відповідь? Дива неодмінно трапляються, але ти маєш сам почати будувати його основу в своєму серці — тоді чекай допомоги.

Що я хочу побажати вам? Щоб у кожної дитини були батько й мати. Щоб у батьків було вдосталь часу для спілкування зі своїми дітьми і не було необхідності їздити на заробітки чи працювати без вихідних. Щоб старенькі відчували тепло і турботу своїх рідних. Щоб усі були здорові. Щоб любили. Щоб не було серед вас голодних і самотніх. Щоб пам’ятали, що головне — прожити життя достойно і що щастя не вимірюється грошима, посадами і званнями.

У ці дні світ святкує Різдво — День народження Ісуса. Всі роблять подарунки один одному. Подарунком може бути не лише річ, а й увага, ласкаве слово, телефонний дзвінок, щира усмішка.
Мене все ще дивує, як часто люди бувають привітні з колегами, начальством і просто знайомими, але скидають цю маску доброзичливості зі своїми рідними, ближчим за яких уже ніколи ніхто не буде. Тому цінуй людей навколо, прощай їм і не суди строго. Не кидай каменем в іншого — слабшого чи сильнішого, а думай про себе і власні вчинки.

Серед святкових приготувань чи не забув ти про подарунок Тому, чиє Різдво святкуємо? Що б хотіло отримати Божественне Дитя і що може кожен — і багатий, і бідний — йому подарувати? Тепло свого серця і доброту. Нехай кожен внесе свою частку, і тоді на всій Землі будуть мир і радість.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031