Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У двох столичних аеропортах прикордонники затримали терориста та вбивцю, яких розшукував Інтерпол


У двох столичних аеропортах прикордонники затримали терориста та вбивцю, яких розшукував Інтерпол

23 липня у столичному аеропорту «Київ» прикордонники арештували іноземця, якого розшукували за вчинення терористичних дій.

Затримали чоловіка під час проходження ним паспортного контролю. На особу 1965 року народження відбулося спрацювання бази даних Інтерполу. Також прикордонники встановили, що громадянина Німеччини правоохоронні органи розшукували за звинуваченням у тероризмі. В Україну іноземець прибув рейсом «Кельн-Київ».
А сьогодні в пункті пропуску «Бориспіль» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» затримали громадянина Туреччини 1973 року народження.

Він прямував на відліт рейсом «Київ – Стамбул». Однак потрапити на рейс не зміг, так як стосовно іноземця також відбулось спрацювання бази даних Інтерполу. Його розшукували за вчинення ненавмисного вбивства.
По обох випадках поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в м. Київ. Затриманих осіб передано співробітникам Національної поліції для подальших правових дій.

Варто зазначити, що з початку року співробітники Держприкордонслужби за базою даних Інтерпол затримали 1330 осіб, які перебували у міжнародному розшуку.

Також у міжнародному аеропорту "Бориспіль" прикордонники виявили підроблену id-картку.

Під час перевірки документів у інспектора прикордонної служби виникли сумніви щодо дійсності пред'явленого документу. Після ретельного вивчення прикордонники встановили, що пред'явлена id-картка громадянина Бельгії містить ознаки повної підробки. Скористатись "липовою" карткою намагався громадянин Конго, що прямував до Відня. У ході бесіди іноземець повідомив, що підробку придбав в Азербайджані за 200 доларів США.
Наразі громадянина вже відправлено зворотнім рейсом.

Прес-служба ОКПП "Київ"

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031