Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

На Переяславщині водій напідпитку скоїв наїзд на групу дівчат, серед них – одна неповнолітня


На Переяславщині  водій напідпитку скоїв наїзд на групу дівчат, серед них – одна неповнолітня

У селі Велика Каратуль, Переяслав-Хмельницького району, водій не вибрав безпечної швидкості і скоїв наїзд на людей, які рухались у попутному напрямку по узбіччю дороги. Після чого зупинився, надав необхідну допомогу постраждалим та викликав швидку медичну допомогу.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло до поліції Київщини о 1.30 год. На місці події працювала слідчо-оперативна група Переяслав-Хмельницького відділу поліції. 26-річний житель с. В. Каратуль зізнався працівникам поліції, що напередодні вживав з друзями пиво, після чого сів за кермо власного автомобіля.
На Переяславщині  водій напідпитку скоїв наїзд на групу дівчат, серед них – одна неповнолітня

Постраждали у результаті ДТП троє місцевих дівчат 18, 20-річного віку та 14-річна школярка. Усі з травмами різного ступеню тяжкості (переломи рук, ніг, травма голови) доправлені до травматичного відділення лікарні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Встановлюються всі обставини ДТП.

Головне управління Національної поліції в Київській області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031