Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

За вихідні поліцейські Київщини виявили 38 нетверезих водіїв


За вихідні поліцейські Київщини виявили 38 нетверезих водіїв

Крім керманичів авто, які дозволили собі сісти за кермо напідпитку, затримано трьох осіб за скоєння крадіжок, двох - за зберігання наркотиків, а також по одному громадянину - за хуліганство, шахрайство та незаконне заволодіння автомобілем «ДеуЛанос».

Під час несення служби працівники поліції виявляють аварійно-небезпечні порушення Правил дорожнього руху та припиняють злочини, які пов’язані з використанням транспортних засобів.

За дві доби, на території Київської області, правоохоронці виявили 316 порушень Правил дорожнього руху, з них 38 - за керування у стані алкогольного сп’яніння. На нетверезих правопорушників складено адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

12-13 серпня, на дорогах столичної області сталося 57 дорожньо-транспортних пригод, серед них 7 ДТП з постраждалими, в яких постраждало одинадцятьгромадян та двоє людей від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці пригоди.

Зокрема, у Броварському районі, в с. Скибин, зареєстрована одна автопригода за вини нетверезого водія. Знаходячись за кермом у стані алкогольного сп’яніння, на вулиці Польовій, 41-річний водій, місцевий мешканець, керуючи автомобіля «ВАЗ-2109», рухаючись заднім ходом, здійснив наїзд на двох односільчан. Людей з травмами госпіталізовано до лікарні.

Шановні водії! Дотримуйтесь Правил дорожнього руху. Не дозволяйте собі за жодних обставин сідати за кермо напідпитку. Не наражайте на небезпеку себе та оточуючих.

Управління превентивної діяльності
поліції в Київській області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031