Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Прокуратурою Київської області припинена незаконна діяльність з видобутку піску у с. Трипілля


Прокуратурою Київської області припинена незаконна діяльність з видобутку піску у с. Трипілля
28 грудня, працівниками прокуратури Київської області спільно з громадською організацією «Стоп корупція» у рамках розслідування кримінального провадження, зареєстрованого за ч. 2 ст. 239-2 (незаконне заволодіння землями водного фонду в особливо великих розмірах) КК України, проведено санкціонований обшук на земельній ділянці площею 0,55 га в с. Трипілля Обухівського району.

У ході досудового розслідування вказаного кримінального провадження установлено, що на вказаній земельні ділянці невстановленими особами здійснюється видобування корисних копалин загальнодержавного значення, а саме піску, який в подальшому реалізовувався підприємствам Обухівського району.

Під час проведення обшуку зафіксовано факт наявності техніки, яка здійснює вивезення піску, наразі вилучено 2 екскаватори, на один з яких, 29 грудня, судом накладено арешт.

Досудове розслідування у кримінальному провадження триває, прокуратурою вживаються усі можливі заходи щодо ліквідації усіх нелегальних точок видобутку піску на території Київської області. Слідчі дії продовжуються.

Відповідно до вимог чинного законодавства за вчинене кримінальне правопорушення, передбачене покарання у вигляді обмеження волі на строк від 2 до 5 років або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Прокуратура Київської області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031