Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Чоловік, якого підстрелив депутат Пашинський, розповів свою версію події


Чоловік, якого підстрелив депутат Пашинський, розповів свою версію події
За словами постраждалого, Він цілився йому в груди і не робив попереджувального пострілу.

Чоловік, на ім'я В'ячеслав Хімікус, якого підстрелив нардеп Сергій Пашинський розповів свою версію події 31 грудня під Києвом.

Чоловік заявив, що нардеп не робив попереджувального пострілу в повітря, а цілився в груди. Те, що куля потрапила в ногу названо "щасливим збігом обставин".

В'ячеслав Хімікус назвався приватним підприємцем, який живе неподалік від місця інциденту. Він розповів, що йшов 31 грудня близько 17:00 годин із сусіднього села, куди ходив привітати з наступаючим новим роком маму. На вузькій ділянці дороги він натрапив на бус, який заглух. Водій попросив його допомогти виштовхати бус з проїжджої частини на узбіччя.
Чоловік, якого підстрелив депутат Пашинський, розповів свою версію події
(відрізок шляху де стався інцидент)

"Він не відмовив, тому з пляшкою "шийка" в одній руці і телефоном, за яким розмовляв з дружиною, в іншій – почав разом з водієм штовхати 3-тонну вантажівку", - передає слова Хімікуса "ТСН".

"Зупиняється "Мерс", опускається вікно: ви, виродки, хоч би лампи включили, що це таке? Кажу: чуєш, іди на ***, якщо є чоловіки – нехай вийдуть, поговоримо. І штовхаємо. Стоїть цей з пістолетом: всім стояти, лежати! У мене в руці пляшка була – я його відразу і навернув. Я вже надивився на сході таких гусей... От і все", - розповів Хімікус.

Чоловік наполягає, що депутат першим дістав пістолет, коли йому ще ніхто не погрожував і не наближався до нього. Постраждалий стверджує, що Пашинський в повітря для попередження не стріляв, а одразу цілився на ураження. "Щастя, що пляшка в руках була – дав по голові. Стріляв сюди", - розповів постраждалий, показуючи на груди.
Чоловік, якого підстрелив депутат Пашинський, розповів свою версію події
Доказом Хімікус вважає свої прострелені штани, на яких залишився слід від пороху.

Свідчення дружини потерпілого наводить видання "Страна". За її словами, вона весь час конфлікту розмовляла з чоловіком по мобільному телефону і чула все, що відбувається. Вона також розповіла про мікроавтобус, але зазначила, що, коли вона приїхала на місце події, на цій машині горіли габарити.

"Зупинився Мерседес, жінка за кермом відкрила вікно, не зовсім культурно, на підвищених тонах сказала: "Включіть аварійку, тому що вас не видно". На що мій чоловік, обтяжений цією роботою, я не приховую, послав її і штовхав машину далі. І тут він почув, що мерседес зі скрипом рушив з місця", - стверджує дружина пораненого.

"Як розповів чоловік, він (Пашинський) підійшов до нього впритул з пістолетом відразу ж, без будь-якого попередження, без попереджувального пострілу. Сказав - типу ти образив мою дружину і все таке", - сказала жінка.
Чоловік, якого підстрелив депутат Пашинський, розповів свою версію події
(дім Пашинського в селі Хлепча Васильківського району Київської області)

Вона також каже, що куля потрапила б у корпус її чоловіка, якщо б він не вдарив депутата пляшкою. За словами Ольги, коли вона під'їхала до місця події, то побачила, що її чоловік лежить на асфальті поперек дороги, а Він тримав його під прицілом.

"Вже коли я приїхала, він (Пашинський) мені каже дослівно: "Дура, я йому накладу джгут, перев'яжу, зупиню кровотечу". Весь це час він тримав його на прицілі, перша допомога відразу йому не виявлялася. Після цього він зняв з себе ремінь і затиснув рану, але я без верхнього одягу, в тапочках була, сіла на дорогу, поклала голову чоловіка на коліна і тримала цей ремінь до приїзду швидкої. Потім під'їхав син Пашинського і я попросила потримати ремінь, тому що у мене затекла рука. І ось він тримав до моменту, поки не приїхала швидка і його на ношах не забрали", - розповіла жінка.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031