Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Як у Борисполі готуються до Дня міста


Як у Борисполі готуються до Дня міста

День міста – це свято усіх його мешканців. У Борисполі цей день святкують третьої суботи вересня, тобто цієї осені 16 числа. Цьогоріч Борисполю виповниться 2002 роки.

У місті вже давно йде підготовка до Дня міста. Нам вдалося дізнатися про заходи щодо підготовки благоустрою деяких об’єктів КП «ВУКГ». Отже, до 15 вересня працівники «ВУКГ» мають упорядкувати території біля пам’ятників Чубинського, Героїв Небесної Сотні та на Алеї Героїв. Очистити опори та автобусні зупинки від наклеєної реклами, пофарбувати лавочки на Європейській площі та секції огорожі по вулиці Київський Шлях, встановити дві установки із прапорами.

На головній площі міста змонтують велику сцену для привітань від українських знаменитостей. Поруч для глядачів розмістять стільці, неподалік встановлять два біотуалети та кілька контейнерів для сміття.
Як у Борисполі готуються до Дня міста

Однією з найактуальніших тем на сьогодні є нестача сміттєвих урн, тому до Дня міста комунальники обіцяють встановити додаткові урни у міському парку. А на саме свято забезпечити безперервну роботу туалету.
Санітарну очистку фонтанів у центрі міста провели ще у понеділок. Увесь передсвятковий тиждень по місту висаджують осінні квіти.

В обов’язки «ВУКГ» входить і забезпечення ввімкнення ілюмінації на вулиці Київський Шлях, Героїв Небесної Сотні та на Європейській площі. Святкову атрибутику, а саме прапорці, обіцяють встановити по нашій центральній вулиці (від Глибоцької до Головатого).

За прогнозом синоптиків, погода у суботу має бути бездощовою, тому на плечі працівників комунального господарства ляже ще й миття дороги центральної вулиці.

Тетяна ХОДЧЕНКО

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031