Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

«Твоє місто» в клітинку


«Твоє місто» в клітинку

48 сторінок з ритмом Борисполя (фіолетовим переливом фонтану, Борисоглібською церквою, міською радою, аеропортом, багатоповерхівками тощо) можна помістити в сумку, погортати, потримати в руках або ж порозхвалювати серед друзів і знайомих. У нашому місті з’явився патріотичний зошит – перший сувенір, що впевнено «іде в народ».

Створив новинку для бориспільців пересічний мешканець із непересічними, надзвичайними ідеями – Віталій Назаркевич. Ідея громадської ініціативи у нього визрівала кілька років.
«Твоє місто» в клітинку

«Ми з дружиною любимо подорожувати і купувати сувеніри. Так прийшло усвідомлення, що в нашого міста немає сувенірної продукції, яку могли б придбати охочі. З’явилася ідея створити щось, що можна було взяти собі чи подарувати друзям. — розповідає Віталій. — Я — львів’янин, живу в Борисполі не так давно, але за два роки на моїх очах місто розквітає. Тільки значна частина населення не любить Бориспіль і в усьому шукає лише негатив. От ми вирішили запровадити такий собі культ любові до міста. Виховувати, завдяки нашому сувеніру, патріотизм. Логотип, розміщений на зошиті, — моє бачення Борисполя, цікавих, особисто для мене, місць, які варті уваги.

Маємо першу (можливо, останню, можливо, стартову) партію сувенірних зошитів – 1000 штук. Чому саме зошит? Бо цей предмет стане в нагоді людям різного віку: школярам на уроках, студентам на парах, батькам і людям літнього віку для особистих нотаток, записів рецептів, телефонів, адрес тощо».

На полі кожної сторінки помістився «всесвіт» нашого міста, а на зворотньому боці обкладинки — гімн Борисполя — чудова знахідка для мешканців, які не знають, що в міста давно є свій славень. До речі, прочитавши його, можна долучитися до масштабного флешмобу «Я знаю Гімн Борисполя», ініційованого управлінням культури, молоді та спорту міста.

Ольга ОГНЯНИК, фото автора

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031