Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

В Переяслав-Хмельницькому нові вулиці називатимуть іменами учасників АТО


В Переяслав-Хмельницькому нові вулиці називатимуть іменами учасників АТО
Великому числу учасників АТО для індивідуального житлового будівництва було надано компактні земельні ділянки в мікрорайонах міста. У зв’язку з цим виникала потреба присвоєння назв новим вулицям. Тож на Борисівці будуть вулиця Андрія Моругого, вулиця та перший, другий і третій провулки Романа Гриценка, а ще провулки Вечірній та Привітний; на Підварках – провулок Гагаріна.

Вже не вперше на сесійних засіданнях за клопотаннями жителів тих чи інших міських вулиць, де колись на кооперативних засадах робилися вуличні водопроводи, тепер їх приймають до міської комунальної власності. Цього разу було прийнято водопровідні мережі вул. та пров. Тургеньєва та вул. Ломоносова, побудованих ще у 80-х роках минулого століття.

Затверджено порядок розміщення у місті зовнішньої реклами у новій редакції. Її вартість збільшується в середньому у двічі. Якщо раніше 1 квадратний метр на бігборді, стіні будинку коштував 5 грн., то тепер – 10 грн. В ході обговорення було висловлено пропозиції прибрати рекламний щит на вул. Петропавлівський, який заважає автомобілістам. Рішення буде прийнято після більш детального вивчення питання.

В ході сесійного засідання було розглянуто та прийнято рішення з таких питань, як “Про додаткові гарантії соцзахисту інвалідам по зору”, “Про звільнення від сплати за компослуги сімей загиблих учасників АТО”, про надання в оренду або ж її продовження приміщень комунальної власності та інші.

Вісник Переяславщини

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031