Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Аліна Черпак про ультиматум скинути 10 кг і потускнілу корону


Аліна Черпак про ультиматум скинути 10 кг і потускнілу корону

Про конкурс 2013-го. Аліна ризикнула в 2013-му взяти участь у міському змаганні за корону після університетського конкурсу краси (тоді була третьокурсницею Інституту журналістики КНУ ім. Т.Шевченка). Сьогодні тодішні репетиції в Борисполі називає солдатською підготовкою: «Це був експрес-метод у режимі нон-стоп. За місяць підготували шоу. По-доброму заздрю нинішнім конкурсанткам: у них є глиба часу на відшліфовування номерів».

Тоді Аліна, окрім звання «Міс Бориспіль», отримала титул «Міс глядацьких симпатій». Пригадує: сцена стояла на стадіоні «Колос», а журі сиділи на трибунах, тож бачили лише силуети дівчат, обличчя могли розгледіти на екрані. «Я у дзеркалі й у кадрі — дві різні людини. Але якби захотіла виступити краще, не змогла б. То був максимум, коли прагнула сподобатись і викластися на повну», — згадує співрозмовниця.

Дівчина розповідає, що тоді її мама і рідні збирали газети, телесюжети — усе, що «дихало» конкурсом. Це була гордість і відповідальність.

Чутки і заздрощі. Аліна пригадує: підготовка до конкурсу була дружньою. На першій зустрічі конкурсантки обмінювалися подарунками. «Показувати зуби» почали після результатів. З одними збереглися стосунки, інші відверто демонстрували незадоволення.
«Було прикро через чутки, — стверджує Аліна. — «Міс глядацьких симпатій» визначали за кількістю оплесків, коли ми перевдягалися. Я навіть не розчула, хто ж нею став. Почула своє ім’я вже зі сцени, думала, що це мій єдиний титул. Говорили, буцімто, мій тато заплатив глядачам, щоб вони за мене поаплодували. І це заради телефона-подарунка гривень за 800!».

Подарунки. Отримала фотоапарат, сертифікат від салону краси, набір для укладки волосся і тур по Європі. Пригадує: у тур­агентстві запропонували поїздку до Польщі на 3 дні. Вирішила доплатити за автобусний тур чотирма країнами — то шикарні спогади.

Корона. Прикраса посіла почесне місці в домівці Аліни. Мама для неї зробила футляр. Одного разу дівчина приносила її на інтерв’ю. Ще раз вдягла для фотосесії, коли хотіла створити гарний образ.
Каже, коли треба зібратися з духом, тіара мотивує. Зізнається: передати її новій «Міс» не шкода, однак з часом вона потускніла. Наразі питання з короною для переможниці цьогорічного конкурсу ще відкрите.

Шлейф від перемоги. «Перший рік після «коронації» увазі не було меж. Де тільки не була, мене представляли саме як «Міс Бориспіль», — розповідає Аліна. Десь на другий рік овації стихли. А от надмірної уваги від хлопців не було.

«Міс Україна». Аліна пройшла 2 етапи головного конкурсу краси країни. Після другого, як і більшість учасниць, без коментарів почула «ні». «Мені поставили ультиматум схуднути на 10 кг. За місяць вдалося позбавитися шести. Це було неважко: змогла комплексно підійти до харчування. Щоправда, представник «Міс України», який був у журі «Міс Бориспіль», казав, що я — неформат, бо висока і з широкими кістками. А на такий конкурс треба мініатюрні
дівчата з супервузькою талією».

Бути у формі. «Вдячна генетиці: не маю повненьких у сім’ї. Дієтами не виснажувала себе. Моя подруга-тренер може вчасно привести у форму, коли це необхідно. Як і всі дівчата, полюбляю солодке, «роблю удар» на овочі і фрукти, намагаюся не вживати смаженого. П’ю воду натщесерце. Був і період спортивних занять на стадіоні», — розповідає Аліна.

Теперішнє життя. Закінчила магістратуру. Поєднувала навчання з роботою. Встигла спробувати себе і в рекламних агентствах, і в кол-центрі, і продавцем-консультантом, зараз на посаді SMM менеджера.
Приділяє увагу батькам і рідним. Не бігає по дискотеках і нічних клубах: «Тато був строгим в плані виховання. Зараз це лишилося як звичка. Та й не бачу потреби в таких походеньках. Хочу подорожувати! Поки фінанси дозволяють мандрувати Україною, та незабаром планую відвідати Іспанію або Грецію. У житті хочу реалізуватися, незважаючи на те, «Міс» я чи ні. Не люблю шаблонів у стилі: спочатку створити сім’ю і більше нічим не займатися».

«Міс — 2017».
«Коли я побачила афішу, зраділа. У місті справді чекали на цей конкурс, мої знайомі казали, що хотіли б взяти участь. Це дає впевненість, нове коло знайомств, позитивні враження, відчуття себе частинкою чогось красивого. «Міс» — гарне шоу і чудова пам'ять».

Ольга КАЦАН

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031