Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Кардинальні зміни, що торкнулися Переяслава, не завжди спрямовані в кращий бік


Кардинальні зміни, що торкнулися Переяслава, не завжди спрямовані в кращий бік

Колишній центр князівства стрімко втрачає атрибути навіть районного центру.

Так, поштовий відділ перенесли в Яготин, податкову інспекцію — в Бровари, контрольно-фінансову інспекцію — в Березань, прокуратуру та санстанцію — в Бориспіль.

На останній черговій сесії ради переяславські депутати вирішили зберегти хоча б міськрайонний суд. Як це зробити, підказали самі судді. Із метою забезпечення прав мешканців міста щодо доступу до правосуддя, незалежності суддів, враховуючи рішення XIV позачергового з’їзду суддів України, рішення зборів суддів Переяслав-Хмельницького міськрайонного суду Київської області, які відбулися в кінці листопада, міська рада вирішила звернутися до Вищої ради правосуддя, Ради суддів України, Державної судової адміністрації України із клопотанням щодо підтримки пропозиції Державної судової адміністрації України стосовно створення Переяслав-Хмельницького окружного суду Київської області (як місцевого загального суду) із визначенням територіальної юрисдикції у межах міста Переяслава-Хмельницького та Переяслав-Хмельницького району Київської області.

Залишається сподіватися на позитивне вирішення важливого для міста й району питання.

Олександр МАТВІЄНКО

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031