Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Для бориспільського реабілітаційного центру «Наш дім» волонтери зібрали 160 тисяч гривень


Для бориспільського реабілітаційного центру «Наш дім» волонтери зібрали 160 тисяч гривень
Небайдужі волонтери-кияни до новорічних та різдвяних свят організували благодійну акцію «Спільними зусиллями», покликану зібрати кошти для облаштування вуличного тренажерного комплексу для реабілітаційного центру людей з інвалідністю «Наш дім» у Борисполі.

Повідомляє "Телеканал Бориспіль".

На зібрані протягом двох місяців 160 тисяч гривень активісти замовили виготовлення повного комплексу тренажерів, а також вже доправили в центр орбітрек та фітболи для занять в приміщенні.
Облаштування вуличного майданчика в «Нашому домі» заплановане на березень 2018 року, коли середньодобова температура дозволить встановити спеціальну резинову основу для тренажерів.

Щоденно заняття з відновлення та корекції відвідують близько п’ятдесяти людей з інвалідністю віком від кількох місяців до шістдесяти років. До сьогодні через брак коштів центр не мав необхідного для реабілітації спортивного обладнання для тренування кінцівок.

«Ми не маємо ні політичної, ні економічної, ні жодної іншої зацікавленості, наша з друзями мета – допомогти тим, кому державної допомоги особливо бракує», – підкреслює волонтерка Дарина Кирилко.
Дівчина (співачка та фіналістка музичного шоу «Голос країни») організувала два благодійні концерти живої музики, на яких їй вдалося зібрати близько 20 тисяч гривень. Решту – близько 140 тисяч – збирали близько сорока її друзів з абсолютно різних професійних середовищ.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031