Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

28-річний киянин обікрав будинок у Бориспільському районі


28-річний киянин обікрав будинок у Бориспільському районі

Поліція оперативно затримала грабіжника, який на авто зник з місця злочину

Нахабний злодій заліз до будинку у селі Андріївка, що на Бориспільщині, опівдні. Коли він намагався втекти на автомобілі з награбованим майном, його помітили сусіди. Небайдужі люди зателефонували до поліції, повідомили державні номери та колір автівки.

Щойно на спецлінію 102 надійшло повідомлення про злочин, оперативний черговий одразу орієнтував наряди поліції. Вже упродовж години група реагування патрульної поліції Бориспільського відділу поліції ГУНП в Київській області на одній з вулиць міста Бориспіль помітили автівку, яка підпадала під орієнтування, та зупинили автотранспорт.

Водій жодним чином не видавав свого хвилювання, однак, коли працівники поліції попросили відкрити багажник авто, чоловік зізнався у крадіжці. В автівці поліцейські виявили та вилучили речові докази – викрадені інструменти, зварювальний апарат та шліфувальну машинку.

Зловмисником виявився 28-річний киянин.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Наразі молодий чоловік перевіряється на причетність до скоєння інших злочинів на території столиці та області. Йому загрожує позбавлення волі до восьми років. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Головне управління Національної поліції в Київській області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031