Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Поліція Київщини посилила нагляд за пасажироперевізниками


Поліція Київщини посилила нагляд за пасажироперевізниками

З метою забезпечення безпеки дорожнього руху та попередження аварійності на пасажирському транспорті поліцейські Київщини перевіряють дотримання водіями Правил дорожнього руху, зокрема приділяється увага перевезенню пасажирів.

Днями, під час патрулювання поліцейські виявили ряд порушень з боку водіїв маршрутних транспортних засобів. Найбільш типові порушення – недотримання вимог дорожніх знаків, правил зупинки та стояки, а також перевезення пасажирів понад максимальну кількість.

Так, на вулиці Нове шосе, що у м. Буча, поліцейські зупинили мікроавтобус «Мерседес Бенц», який рухався за маршрутом: «Тетерів - Бородянка». Під час перевірки документів, виявилося, що водій наразив пасажирів на небезпеку, оскільки перевозив більше людей, ніж зазначено в документах.

На водія маршрутного таксі складено постанову за ч. 1 ст. 121-2 КУпАП (перевезення водіями транспортних засобів, що працюють у режимі маршрутних таксі, пасажирів понад максимальну кількість, передбаченою технічною характеристикою транспортного засобу або визначену в реєстраційних документах).
Поліція закликає закликає водіїв дотримуватись Правил дорожнього руху та не наражати на небезпеку себе та оточуючих!

Управління превентивної діяльності ГУНП в Київській області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031