Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Переяславі-Хмельницькому районі посадовець лісового господарства попався на хабарі


У Переяславі-Хмельницькому районі посадовець лісового господарства попався на хабарі

У Переяславі-Хмельницькому районі злочинну махінацію зі сплатою за хвойну лісопродукцію не вдалося реалізувати на свою користь представнику Державної організації «Лісове господарство». Чиновник вимагав хабар у сумі 10 тисяч гривень.

Задокументували корупційну діяльність 41-річного посадовця під час отримання неправомірної вигоди працівники слідчого управління поліції Київщини спільно з працівниками Управління захисту економіки та представниками прокуратури столичної області.
У Переяславі-Хмельницькому районі посадовець лісового господарства попався на хабарі

Встановлено, що 38-річний житель Борисполя мав намір закупити 60 кубів хвойних порід для власних потреб. З цією метою він звернувся до Державної організації «Лісове господарство». Там посадовець роз’яснив чоловіку ціну, яка передбачена за певну категорії деревини та обов’язковість проходження аукціону, як вимагає чинне законодавство.

Однак чиновник пішов «на зустріч» покупцю і, щоб уникнути зайвих процедур, запропонував придбати хвойний ліс за ціною вдвічі менше. У рахунок-фактурі було зазначено іншу категорію та об’єм деревини: 20 кубів на суму 17 тисяч гривень. Іншу частину коштів, 10 тисяч гривень, чоловік повинен був віддати на руки держслужбовцю. У разі несплати цих грошей чиновник пригрозив, що лісоматеріал не відвантажать.

Кримінальне провадження щодо затриманого відкрито за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Поліція Київської області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031