Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Через гостру кишкову інфекцію на Київщині постраждали майже 40 дітей та двоє дорослих


Через гостру кишкову інфекцію на Київщині постраждали майже 40 дітей та двоє дорослих
На Київщині із гострим отруєнням "злягли" майже сорок дітей і двоє дорослих.

Осередками спалаху вважають школу у Вишгороді і дитсадок під Броварами.

Наразі приміщення школи у Вишгороді та дитсадку у Гоголеві оброблені та герметично закриті, після дезінфекції в них оголосили карантин до понеділка. Працівники кажуть, що подібних проблем раніше ніколи не було.

«Маленька Софійка, котра потрапила до лікарні, каже, що в той день у школі з'їла тільки котлету та огірок. Мама розповідає, що в дитини різко впав тиск і її нудило кожні 15 хвилин. Лікарі підтверджують, що симптоми школярів з Вишгорода та дошкільнят і вихователів з-під Броварів дуже схожі – температура до 38 та нудота. Вже з'ясовано, що в обох закладів – один і той самий постачальник харчів. Але про його провину говорити зарано, адже отруїлися навіть ті, хто в їдальнях не харчувався», - йдеться у повідомленні.

Тепер причини інциденту з'ясовує спеціальна комісія. Фахівці вже взяли аналізи в дітей, обстежили продукти, посуд і обладнання, також взяли аналізи у працівників, які готували їжу. Обласна влада твердить, що фірма-постачальник продуктів співпрацює зі слідчою групою та інформації не приховує. Результатів експертиз чекають на початку наступного тижня. Першим висновком із ситуації влада вважає вчасну локалізацію проблеми – кількість інфікованих від п'ятниці не збільшується. Тим не менше, з понеділка обидва заклади працюватимуть за скороченим графіком і без харчування.

ТСН

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031