Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Під Броварами сталася смертельна ДТП


Під Броварами сталася смертельна ДТП

Смертельна ДТП біля Броварів: Мати та донька на легковику не розминулися з двома вантажівками

Повідомляє "At Brovary" із посиланням на dtp.kiev.ua.

03.09.2018 року вдень на Броварській окружній неподалік Броварів трапилась дорожньо-транспортна пригода за участі легкового автомобіля Chevrolet та вантажних автомобілів МАЗ та Renault.
Під Броварами сталася смертельна ДТП

На великій швидкості легковик через відбійник виїхав на зустрічну смугу траси Київ-Чернігів та зіткнувся з двома вантажівками. Двох жінок, які перебували в легковому автомобілі Chevrolet в тяжкому стані доправили до Броварської центральної районної лікарні, де одна із них, яка керувала транспортним засобом, від отриманих травм загинула.

Як повідомили виданню "At Brovary" друзі постраждалих у ДТП, загиблою була 39-річна броварчанка Венера Велика, яка мешкала з родиною по вул. Олімпійська. Загибла мала двох маленьких дітей та чоловіка. Другою постраждалою виявилась мати загиблої, яка наразі знаходиться в комі та рятуванню якої займаються столичні лікарі.
За словами знайомих Венери, загибла останнім часом втрачала свідомість, але за кермом цього не було. Можливо перший раз став фатальним для молодої броварчанки.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031