Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У "Борисполі" дві сотні пасажирів півдоби чекають вильоту на відпочинок


У "Борисполі" дві сотні пасажирів півдоби чекають вильоту на відпочинок

В аеропорту “Бориспіль” черговий колапс з рейсом. І знову не зміг вчасно злетіти літак компанії Bravo Airways.

Повідомляє ТСН.

Як розповіла Юлія Морозова, яка мала сісти на цей літак, рейс BAY2023 мав вилетіти до єгипетського курорту Шарм-еш-Шейх ще о третій ночі у четвер, 18 жовтня.
У "Борисполі" дві сотні пасажирів півдоби чекають вильоту на відпочинок

Пасажирів посадили на літак, проте згодом оголосили про технічну несправність і вивели всіх назад.

“Нас завели до літака, завели двигуни, провели інструктаж, і потім командир екіпажу оголосив про технічну несправність літака. Це було о третій годині ночі. Потім до нас виходили представники аеропорту і сказали, що літак тестується і виліт буде о шостій, потім о 9-й, потім о 10-й. Останнього разу сказали, що літак не готовий”, – розповіла Юлія.

Близько 200 пасажирів і досі перебувають в очікуванні літака, виліт якого на інформаційному табло постійно відтерміновується. Зараз аеропорт інформує, що виліт призначено на 14:00

Загалом пасажири чекають вже більше 12 годин. Серед туристів є близько 20 дітей.

До пасажирів виходили представники аеропорту, які повідомили, що літак тестують і скоро буде виліт. Однак рейс продовжують відкладати. Точні причини затримки рейсу невідомі.

Зважаючи на те, що ситуація не вирішується, пасажири погрожували блокувати аеропорт.

“Люди були дуже знервовані. Коли заявили, що будуть перекривати рух літаків, прийшла поліція й охорона у якійсь військовій формі з автоматами. Це, я вам скажу, дуже заспокійливо впливає на людей”, – розповіла Юлія.

Телефони авіакомпанії Bravo Airways не відповідають. Проте у Facebook-сторінці компанії коротко повідомили, що причина затримки рейсів – комерційна.

На закиди пасажирам, навіщо вони погодилися летіти літаком цієї авіакомпанії, яка цього літа мала чимало скандалів через затримки рейсів, люди пояснили, що під час купівлі путівки у туроператора Join Up, їм не повідомили, яким літаком їх везтимуть у відпустки.

“Коли ми купували тур, не було видно, хто перевізник. Представниця туроператора не змогла нам надати цю інформацію. Квитки прийшли лише за два дні до вильоту. Наскільки нам казали, що після того (йдеться про часті затримки рейсів, які перевозили клієнтів Join Up, – ред.) вже все стало нормально. Мої знайомі літали з ними, і з цією ж авіакомпанією і все було ідеально, жодної затримки. Тому нам не було лячно барти у Join Up”, – розповіла Юлія.

До речі, це не єдиний літак Bravo Airways до Шарм-еш-Шейху, який затримується сьогодні. Та сама участь спіткала рейс YB 2025, призначений на 1​3​:​5​0. Зараз на інформаційному табло міститься інформація про те, що рейс очікується тільки о 14:50.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031