Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

На Київщині ліквідували міжрегіональну групу наркодилерів


На Київщині ліквідували міжрегіональну групу наркодилерів

Організовану злочинну групу, контрольовану кримінальним авторитетом, викрили та задокументували працівники Управління протидії наркозлочинності Кирилл Самойленко спільно з працівниками Слідчого управління поліції Сергей Рекун Київщини та Прокуратура Київської області. Під час затримання зловмисники, озброєні бойовими гранатами, обрізом рушниці, ножами та кастетами, чинили опір правоохоронцям.

До складу групи входило 5 осіб, серед яких раніше судимі. Вони оптом збували наркозалежним громадянам великі партії особливо небезпечного наркотичного засобу – метадон та елітну марихуану, методом «закладок» і з рук в руки. Їхня діяльність поширювалася на територію декількох регіонів держави.
На Київщині ліквідували міжрегіональну групу наркодилерів

Організував і суворо контролював діяльність угрупування один із кримінальних авторитетів. Отримані злочинним шляхом гроші передавалися в місця позбавлення волі та у злочинний общак.
На Київщині ліквідували міжрегіональну групу наркодилерів

Начальник поліції Київщини Дмитрий Ценов повідомив, що для документування злочинної діяльності підозрюваних проведено 10 оперативних закупок та 37 негласних слідчих (розшукових) дій. У двох областях поліцейські одночасно провели санкціоновані обшуки за місцем проживання зловмисників, звідки вилучили понад 20 кг сухої подрібненої марихуани та 500 грамів метадону, а також мобільні телефони, банківські картки, бойові гранати, набої та обріз рушниці. Загальна вартість вилучених наркотиків за цінами «чорного» ринку становить близько 2-х мільйонів гривень.
На Київщині ліквідували міжрегіональну групу наркодилерів

Наразі триває комплекс оперативних та слідчих дій. Встановлюється #канал надходження наркотиків. Зловмисники затримані у порядку ст. 208 КПК України. До обрання міри запобіжного заходу вони перебуватимуть в ізоляторі тимчасового тримання.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин, або їх аналогів) та ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Згідно із законодавством зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Поліція Київської області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031