Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

На Київщині за минулу добу до поліції надійшло 150 повідомлень про ДТП


На Київщині за минулу добу до поліції надійшло 150 повідомлень про ДТП

7 дорожніх аварій сталися з потерпілими, де отримали травми 9 осіб та одна людина, нажаль, загинула. Основні причини аварійності – недотримання водіями швидкісного режиму та правил маневрування.

Так, близько 12 години на автодорозі #Митниця-#Фастів, поблизу с. Порадівка, 51-річна киянка, керуючи автівкою «Suzuki» та не вибравши безпечної швидкості, не впоралася з керуванням та здійснила наїзд на двох чоловіків, які у цей час перебували на узбіччі дороги біля своїх припаркових авто «ВАЗ» та «Renault».

У результаті чого 53-річний житель села Митниця, водій автомобіля «ВАЗ» від отриманих травм помер на місці. 63-річний керманич іншого авто доправлений каретою швидкої допомоги доправлений до лікарні з травмою голови та хребта.
На Київщині за минулу добу до поліції надійшло 150 повідомлень про ДТП

Того ж дня, о 23.30 год. надійшло повідомлення на спец лінію 102 поліції Київщини, що на автодорозі Фастів-Скригалівка сталося перекидання авто.
На місці дорожньої події працювали слідчо-оперативна група Фастівського відділення поліції, медики.

Встановлено, що у результаті несприятливих умов водій автомобіль «Mitsubishi» не впорався з керуванням і з’їхав у кювет, в результаті чого авто перекинулось. 35-річний чоловік, який був за кермом, отримав тілесні ушкодження у вигляді забоїв тіла. Пасажир отримав численні травми і перелом руки. Обидва учасники, жителі села Волиця, ДТП доправлені до лікарні.

За всіма фактами ДТП з потерпілими відкриті кримінальні провадження. Встановлюються всі обставини аварій, опитуються свідки.

Поліція Київської області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031