Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Вирішена доля приміщення колишньої дитячої поліклініки


Вирішена доля приміщення колишньої дитячої поліклініки
5 лютого у Бориспільській районній раді відбулася конкурсна комісія, на якій вирішувалася подальша доля приміщення колишньої дитячої поліклініки, що на вулиці Гоголя, 22 у Борисполі.
Наразі даний заклад перебуває на балансі КНП «Бориспільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги». Як повідомив «Вістям» Антон Мотрич, керуючий справами Бориспільської райради, комісією було прийнято рішення передати частину приміщення для потреб Бориспільської ЦРЛ.
«У зв’язку із надходженням до райради листа від КНП «Бориспільська ЦРЛ» в особі головного лікаря Олександра Щура про потребу переведення адміністративного корпусу лікарні у кращі умови, нами було вирішено передати на баланс лікарні половину приміщення районної первинки», — розповів Мотрич.

За словами керуючого справами районної ради, дане приміщення потребує ремонту, там проводиться прийом хворих.
«Можливий варіант тимчасової зміни робочих місць частини лікарів районної первинки, на період ремонту приміщення. Вони можуть приймати своїх пацієнтів у ФАПах сіл», — зазначив Антон Мотрич.

Нагадаємо, що раніше міський Бориспільський міський голова Анатолій Федорчук повідомляв, що 2 січня виконавчий комітет міськради звернувся до районної влади з листом про передачу приміщення районної первинки у комунальну власність міста задля розміщення там міського центру первинної медико-санітарної допомоги. У результаті вище сказаного зрозуміло, що приміщення районної власності на баланс міста не перейде.

Тетяна ХОДЧЕНКО

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

  1. Мотя 11 лютого 2019 16:32
    • Не подобається
    • 0
    • Подобається
    В смысле? Я живу в Борисполе. А к терапевту поеду в Иванкив?
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031