Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

КП «Бориспільводоканал»: служба небезпечна і важка


КП «Бориспільводоканал»: служба небезпечна і важка
Споживачі не замислюються, як саме комунальні підприємства надають їм якісні послуги, звертаючи увагу лише на ціну в розрахункових квитанціях. Однак, наприклад, за безперебійним водопостачанням чи водовідведенням до помешкань стоїть злагоджена робота цілого колективу. У КП «Бориспільводоканал» «Вісті» розпитали про деталі їхньої служби.
День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення — відзначається в Україні у третю неділю березня. Комунальна сфера країни нині не в найкращому стані, багато питань неврегульовані, але працівники КП «Бориспільводоканал» докладають усіх зусиль, щоб їхні послуги були якісними. Завдяки професіоналізму і відповідальності колективу споживачі Борисполя не стикаються з серйозними проблемами із водопостачанням і водовідведенням, а підприємство розвивається і модернізується.
КП «Бориспільводоканал»: служба небезпечна і важка
Директор КП «Бориспільводоканал» Олександр Гануш:
— Вода — це життя. Споживач зранку відкриває кран, набирає воду, і не замислюється, скільки праці криється у цій склянці. Тому це свято не лише комунальників, а й жителів міста. Наш колектив працює сумлінно. На підприємстві є співробітники, які прийшли після вишу і працюють понад 40 років. Наші фахівці ліквідовують пориви мереж, усувають аварії, дбають про якість водопостачання й у святкові та вихідні дні, вдень та вночі, у спеку та мороз.

«Бориспільводоканал» у цифрах і фактах:
• Обслуговує 100 км водопровідних і 150 км каналізаційних мереж.
• За добу підіймає понад 8 тис. куб м води і приймає понад 8 тис куб м стоків.
• У Борисполі питна вода видобувається з артезіанських свердловин глибокого залягання — 150-300 м.
• Обслуговує понад 60 тис. населення (у тому числі заклади: дитсадки, школи, лікарні, підприємства різних форм власності).
• Реконструйовано 22 артезіанські свердловини: замінені засоби електропостачання, насоси, труби. Відремонтовані каналізаційні насосні станції. Замінено частину водопровідних мереж.

Начальник дільниці каналізаційних мереж Володимир Вегера:
— Робота служби не помітна, але важлива. Ми усуваємо проблеми каналізаційних мереж в процесі експлуатації — це робота небезпечна для працівників. Чистимо каналізаційно-насосні станції глибиною до 12 м, обслуговуємо напірні трубопроводи з тиском в чотири і більше атмосфери. Це робота і вночі, і на вихідні, і на свята. На жаль, споживачі каналізацію плутають зі смітником. Якби люди поважали себе і нас, було б менше проблем.

500 осіб має працювати на підприємстві. 196 — є наразі. 55 років — середній вік працюючих.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031