Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

«Європа» змінить орендаря


«Європа» змінить орендаря
Бориспільський кінотеатр «Європа» і надалі демонструватиме фільми після відновлення з іншим орендарем і на нових умовах.
13 березня 2019 року Бориспіль виграв апеляцію за кінотеатр «Європа», яку подав місцевий підприємець Валерій Гордієнко на рішення Київського окружного адмінсуду про розірвання договору оренди приміщення. Питання про подальшу долю закладу підняв на засіданні виконавчого комітету 25 березня депутат міськради Олег Верес.
Міський голова Анатолій Федорчук повідомив, що дано письмове доручення головному управлінню ЖКГ міста звернутися до пана Гордієнка, щоб він віддав ключі від кінотеатру, бо немає доступу до приміщення. Звернення надійде замовним листом.
Анатолій Соловйович зазначив, що проведено попередні перемовини з однією із мереж кінотеатрів, що працює в Київській області, яка розглядає питання співпраці. Офіційний Бориспіль зобов’язується зберегти споруду кінотеатру і використовути її за призначенням.
«Приміщення потребує реконструкції, слід розуміти, який обсяг робіт необхідний, і скільки коштів для цього потрібно», — йшлося при обговоренні теми.

Наголошувалося, що право оренди визначатиметься через систему «Прозоро».

P.S. Стосовно можливої касації, «Вісті» з’ясували, що підприємець на її подання має 20 днів із дня, відколи рішення було опубліковано в письмовому вигляді (з 18 березня). Але рішення апеляційного суду він зобов’язаний виконувати, якщо касаційна інстанція його не призупинила. Неофіційно «Вістям» стало відомо, що підприємець звільняє приміщення кінотеатру. До того ж, зникли афіші із анонсами фільмів.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031