Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Нові автобуси в «Атасс-Бориспіль»


Нові автобуси в «Атасс-Бориспіль»
ПрАТ «АТАСС-Бориспіль» за півроку поповнило автопарк п’ятьма новими автобусами. Вартість проїзду у них лишилася незмінною.

32 грн за проїзд із центра Борисполя до станції метро Лівобережна в Києві (довжина даного маршруту — 30 км). Якщо вирахувати, то вартість за 1 км дороги — 1 грн 6 коп. Директор підприємства Сергій Пасько переконує, що така ціна за проїзд замала, щоб утримувати в належному стані автобуси, але поки ціна квитка є незмінною.
«Враховуючи європейську вартість автобусів, запчастин та паливно-мастильних матеріалів, ціну за проїзд слід піднімати», — говорить Пасько, додаючи, що нині український ринок автомобільного напрямку не витримує жодної критики, тому часто доводиться купувати витратний матеріал іноземного виробника за високими цінами.

За шість місяців ПрАТ «Атасс-Бориспіль» придбало три вітчизняні автобуси «Іван» та два «Еталони». За словами директора, вартість одного сягає 2 млн 200 тис. грн. Зізнається, що окупність придбання можлива через 8 років експлуатації автобуса, враховуючи нинішні ціни на проїзд та незначні ремонтні роботи авто.
У планах перевізника придбання ще кількох автобусів. Коментувати ситуацію, яка виникла із міськими маршрутами, директор відмовився, зазначивши, що ціна на проїзд у Борисполі не може бути нижчою за 6 грн.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031