Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

«Загублений» шлях до об’їзної


«Загублений» шлях до об’їзної
Відрізок дороги довжиною 1,7 км, який міг би сполучити Бориспіль у напрямку від 35 км (через вулиці Броварську та Запорізьку) із об’їзною, не має ані дорожнього покриття, ані хазяїна.
«Вісті» не вперше повертаються до «загубленої» дороги. Щоправда, її важко назвати дорогою. Підвищене узбіччя, густо помережене вибоїнами, на якому трапляються смужки залишків асфальту і сміттєзвалища поряд. На узбіччі — стара цегла, височіють купи зрізаного гілля, будматеріали. Тільки водії-екстремали, які не бояться за своє авто, наважуються долати ці неповних 2 км шляху.
«Загублений» шлях до об’їзної
Офіційний Бориспіль хотів взяти проблемний відрізок під свою відповідальність, щоб відремонтувати і пустити транзитний транспорт через об’їзну, але дорога знаходиться на території району. Бориспільська міська рада звернулася до районної ради з проханням визнати дорогу безгосподарною, взяти її на баланс і передати місту.
«Загублений» шлях до об’їзної
Наприкінці 2018 року дорогу її визнали такою (про що є рішення сесії Бориспільської районної ради). «Вістям» стало відомо з неофіційних джерел, що і паспорт дороги встигли виготовити, але процедуру завершити не вдалося. Бо цей відрізок є частиною дороги Т-10-04/М-01/ — Рудня-Гоголів-Бориспіль, яка обслуговується Київським облавтодором, але на жодному графічному матеріалі цядорога не значиться.
«Загублений» шлях до об’їзної
Також відомо, що у деяких місцях на цю дорогу накладаються людські паї. Тож можуть виникнути ще й питання із власниками. Чи існує ця дорога офіційно? — «Вісті» запитали у першого заступника міського голови Миколи Корнійчука.
«Дорога існує. Будував її радгосп «Промінь», який розпався і ніякі документи не передані, так само, як не були передані документи на лінії електропередач та трансформаторні підстанції, які належали радгоспу. Щодо накладання на дорогу паїв, то коли землі «Променю» розпайовували, ніхто на місцевість не виїжджав, тому і виникла накладка», — прокоментував Корнійчук.

Тож доки чиновники усіх рівнів шукають, чия дорога біля промінських садів, і хто зобов'язаний її ремонтувати, потік транзитного транспорту суне через Бориспіль, створюючи затори на вулиці Київський Шлях та загазовуючи місто.

«Загублений» шлях до об’їзної

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031