Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспіль на смітті втрачає мільйони


На плановій нараді у Бориспільського міського голови говорили про ситуацію з вивезенням сміття з приватного сектора.

«Ми взяли статистику, скільки коштує вивезення сміття з приватного сектора в різних містах Київської області, у тому числі в Ніжині, де нещодавно побувала Бориспільська делегація, — повідомив Анатолій Федорчук. — У Борисполі найнижчий тариф, у той же час у нас найгірша ситуація із укладенням договорів на вивезення сміття. Якщо 25% договорів є, то це дуже добре. Це свідчить про те, що ми маємо дуже великий резерв, і роботу у цьому напрямку потрібно кардинально змінити. Ми повинні йти по шляху міста Ніжина, заключати публічний договір (таке рішення необхідно прийняти на сесії), щоб була підстава відділу благоустрою складати протоколи.»

Очільльник Борисполя додав, що у місті Біла Церква тариф удвічі більший, ніж У Борисполі, і 95% власників приватних обійсть приватного уклали договори на вивезення сміття, а у нас тільки 25%.

Скарги на те, що люди не мають коштів на оплату вивезення своїй відходів — безпідставні. Буде складено список тих, хто дійсно не в змозі оплатити цю послугу, і їм буде надано пільгу — звільнено від оплати. Але 99% повинні платити.

Бориспіль втрачає, близько 4-5 млн. грн. через те, що люди не оплачують вивезення сміття з приватного сектора (400 тис. грн. щомісяця). В результаті, немає кому працювати  у комунальному підприємстві, бо комунгосп не має коштів, щоб виписати елементарну премію працівникам. От і не вистачає робочих рук.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

  1. Олександр 3 травня 2019 09:10
    • Не подобається
    • 0
    • Подобається
    Чомусь Федорчук А.С. не говорить до кінця всю правду. В м. Ніжин для населення приватного сектору за вивезення та захоронення твердих побутових відходів (вартість обрахована на одного зареєстрованого) - 21,96 грн.
    В м. Біла Церква за вивезення та захоронення твердих побутових відходів з 1 особи в місяць для мешканців приватного сектору вартість - 17,29 грн.
    В м. Бориспіль Федорчук А.С. влаштував «маленький комунізм». Чи проживає в приватному будинку 1 особа, чи 8 осіб – тариф встановлений з однієї садиби 31,80 грн. Тобто пенсіонер, який проживає один, повинен сплачувати «за себя и за того парня».
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031