Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Інцидент: конфлікт на високих тонах зі штовханиною на нараді у Бориспільського міського голови


13 травня на нараді у міського голови стався конфлікт зі штовханиною та словесними звинуваченнями на підвищених тонах між керівником ТОВ «Ботанік маркет» Володимиром Разумовським та начальником відділу з питань контролю за благоустроєм Рустамом Хамракуловим.

Після монологу міського голови Анатолія Федорчука з приводу матеріалу «Негоже економити на лавочках і урнах» про територію Олесницького озера та Книшового комплексу, очільник міста поцікавився, чи є запитання щодо цієї теми. Гість наради підприємець Володимир Разумовський підняв руку й хотів запитати, але не вийшло.

У нього поцікавилися, де зареєстроване підприємство бізнесмена та куди сплачуються податки, а також чи є Розумовський мешканцем Борисполя. На що гість відповів, що працює і платить податки у місті.

Потім директор КП «Бориспільводоканал» Олександр Гануш категорично заявив, що проти людини, яка зводить наклепи у соцмережах на міську раду Борисполя.

Але Разумовського не зупинив опір і він намагався висловитися, отримавши фізичний супротив від Хамракулова, який до цього сидів поряд з ним на нараді. Рустам Хамракулов спробував виштовхати непроханого гостя із кабінету. У штовханину втрутився і Олександр Гануш, а вже потім відреагували представники поліції, які були свідками конфлікту.

Анатолій Федорчук пояснив, що Розумовський має свою фірму, яка реалізує рослини, тому хоче, щоб міська рада співпрацювала з ним. «Ми співпрацюємо із тими, де краща ціна та якість рослин. Якщо у вас є інформація, що закопуються незаконно рослини, то звертайтеся у правоохоронні органи», – сказав Федорчук.

Поліцейські у підсумку  не допустили розпалення суперечки, вони наполягли, щоб Разумовський залишив приміщення 305-ї кімнати, де проходила нарада, — той просив пояснень.

У підсумку гість пішов. Факт агресії зафіксовано на камери, що знімали нараду онлайн.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

  1. anna 14 травня 2019 13:26
    • Не подобається
    • 0
    • Подобається
    Рустам Хамракулов . аж дивитися соромно на такого посадовця
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031