Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Уточнення:каштани спиляли за дозволами для фінської компанії «Hesburger», а не для Фори


Після розміщення новини на сайті «У Борисполі на вулиці Київський Шлях пиляють каштани», на адресу адміністратора сайту надійшло звернення від представника забудовника Фори в Борисполі в центрі, по вул. Київський Шлях 60,62.

Лист наступного змісту: «Вашою редакцією було опубліковано новину про зрізання каштанів.

Вважаємо, що речення «Питання про видалення дерев у зоні облаштування в’їзду-виїзду супермаркету «Фора» пройшло усі необхідні процедури» вводить читачів в оману та шкодить діловій репутації супермаркету.

До дій по зрізанню кашатанів 14.05.19. року наш забудовник немає жодного відношення. Якщо читати уважно рішення виконавчого комітету, там вказано хто є ініціатором. Забудовник ФОРИ - ПАТ «НОРІС» і ніхто більше.

Просимо Вас провести розслідування та спростувати дії Фори в вищезгаданій публікації а також поширити достовірну інформацією хто є хто».

Редакція тижневика  просить вибачення за не точне висловлення у реченні: «Питання про видалення дерев у зоні облаштування в’їзду-виїзду супермаркету «Фора» пройшло усі необхідні процедури»,  що дійсно може бути сприйняте як твердження на адресу забудовника супемакету - ПАТ «НОРІС».

Якщо взяти до уваги новину, розміщену на саті «Погляд», то дійсну причину зрізання каштанів детально пояснив перший заступник Бориспільського міського голови Микола Корнійчук для «Погляду».

Автору публікації у «Вістях» Інні Криничній не вдалося достеменно дослідити причину вирубки дерев, тому матеріал містив прикру неточність.

Цитата Корнійчука із сайту «Погляд»:

«Фінська компанія «Hesburger» придбала у приватних осіб три земельні ділянки по 10 соток поруч із зупинкою «Міський Парк». На тих ділянках компанія планує будівництво закладу швидкого харчування. Відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради там виконуються роботи по облаштуванню в’їзду-виїзду. Також відповідно до акту підписаному не лише комісією по обстеженню дерев, а й представником управління екології КОДА, проводиться видалення 4 дерев. На їх заміну кампанія «Hesburger» сплачує КП «ВУКГ» відновну вартість дерев, яке на отримані кошти закупить дерева та висадить на території міста Бориспіль», – пояснив Микола Петрович.

Hesburger – це сімейний бізнес, заснований у Фінляндії. За кількістю є найбільшою мережею ресторанів швидкого харчування як у Фінляндії, так і в країнах Балтії. У чотирьох країнах у компанії налічується близько 6700 співробітників.

 

Редакція тижневика спростовує твердження про причетність Фори до вирубки дерев на вулиці Київський Шлях у Борисполі.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

  1. anna 17 травня 2019 14:11
    • Не подобається
    • 0
    • Подобається
    дуже цікаво.... чому ж Фора так переймається про свою репутацію, якщо всі дозволи на вирубку було оформлено ?? яка шкода репутації?
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031