Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспільський батальйон патрульної поліції отримав нового керівника


Ним став Дмитро Іванович Гладчук. Йому 26 років. Прийшов до патрульної поліції в 2016 році, як звичайний патрульний. Із січня 2017 виконував обов'язки заступника начальника управління патрульної поліції в місті Кривий Ріг. Із січня 2018 очолив цей підрозділ. Керівництво характерізує його, як гарного керівника, повністю відданого своїй справі.

— Це дійсно фахова людина. Нам пощастило з цим призначенням. Я впевнений, це посилить наші позиції. Це посилить розвиток патрульної поліції, організацію служби батальону. Людина у всіх питаннях фахово розбирається, вирішує усі питання, нічого не відкладає, — зауважив командир батальйону Управління патрульної поліції у Київській області Ілля Єнакієв.

За словами нового очільника Бориспільського батальону патрульної поліції, останній тиждень він ретельно вивчав всю інформацію по новому місцю роботи. Окреслив для себе головні проблеми, які необхідно вирішувати терміново. І перша з них — кадрова.

— Якщо брати навантаження на одного працівника, в Борисполі він в 1,5 рази більший, ніж в середньому по Україні. Тому першочерговими моїми діями, які мають стратегічний, плановий, характер, буде доукомплектування штату, — запевнив Дмитро Гладчук.

Також, за його словами, велику увагу буде приділено безпеці дорожнього руху. Через Бориспіль проходить траса міжнародного значення. Йде дуже великий трафік транзитного транспорту. Все це накладає свій відбиток на планування роботи. Ідеї, як все організувати, в нового очільника вже є. Удачі у їх втіленні, Дмитру Гладчуку побажало не лише Київське керівництво, а й перший очільник Бориспільського батальону патрульної поліції Майя Бреславська.

— Підрозділ рухається вперед. Дійсно є позитивний результат. І сьогодні його очолить дійсно сильна, потужна людина, яка вже себе зарекомендувала, як гідний керівник. І я вірю, що через деякий час ми будемо аналізувати успіхи, які здобуде батаьон з новим керівником, — каже Майя Бреславська.

Також правоохорнці нагадують — триває набір до лав патрульної поліції. Тому, тих, в кого є бажання служити та захищати рідне місто, чекають на службу.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031