Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Для енергетичного захисту КНС та безпеки на озерах Борисполя


Для енергетичного захисту КНС та безпеки на озерах Борисполя

На засіданні виконавчого комітету, яке відбулося 27 березня, було внесено зміни до цільової соціальної Програми розвитку цивільного захисту у місті Борисполі на 2015 — 2017 роки. Як повідомив перший заступник Бориспільського міського голови Микола Корнійчук, це програма діюча, вона виконується, а зміни, які вносяться, ще не означають виділення коштів.

Місту необхідно забезпечити роботу «Бориспільводоканалу» в період відключення електричної енергії. Сьогодні водозабірна станція повністю забезпечується резервним живленням, але його немає для забезпечення роботи каналізаційно-насосних станцій. Однак подача води неможлива без відведення каналізаційних вод. Тому змінами до програми планується передбачити придбання дизельгенератора і причепа для нього. Щоб генератор легко було перевозити від однієї КНС до іншої. У випадку виникнення масштабної надзвичайної ситуації із електропостачанням — по графіку.

Також планується виділити 30 тисяч гривень на обстеження акваторії пляжів на озерах міста. Так, торік було зроблено благоустрій озера у Нестерівці, і там дуже багато людей відпочивало. Тепер потрібно його обстежити. Для цього місто зобов’язане наймати рятувально-водолазну службу, яка обстежать дно, підніме звідти всі сторонні предмети, які можуть становити небезпеку для відпочивальників. Одне таке обстеження коштує 10 тис. грн. Роботи планується провести на трьох озерах: Нестерівці, на Олесницькому і Княжицькому.

Члени виконкому висловили побажання, щоб роботи на озерах проводилися під контролем депутатів та членів виконавчого комітету, із висвітленням у засобах масової інформації.

Ірина ГОЛУБ

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031