Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспільський шаховий клуб «Поєдинок» видав нових чемпіонів та призерів


Бориспільський  шаховий клуб «Поєдинок» видав нових чемпіонів та призерів

У продовж трьох ігрових днів у шаховому клубі «Поєдинок» Бориспільського центру спорту та ФЗН вирували шахові баталії серед самих юних любителів цієї мудрої, динамічної та інтелектуальної гри людства.

Це за шахівницею змагались юнаки та дівчатка 2003-2006 та 2007 років народження і молодше, що займаються у спортивних секціях та гуртках з шахів нашого міста за місцем проживання, ну а більшість з них у гуртках Бориспільського центру спорту та ФЗН. Захід проходив згідно календарного плану і називався як «традиційна весняна першість за місцем проживання серед юнаків та дівчат».

У молодшій віковій групі учасників переможцем першості став Дитюк Роман, який кілька днів тому брав участь у чоловічому чемпіонаті нашого міста і склав досвідченим шахістам дуже серйозну конкуренцію. На другому та третьому місцях у турнірній таблиці розташувались дві сестрички Оля та Аня Дзюбенко, причому, молодша, Оля, отримала срібну нагороду а, старша, Аня - бронзову, оскільки взяла на один пункт менш своєї молодшої сестри, і до того ж особисту зустріч також програла.

У старших вольову перемогу отримав вже знайомий нам по кільком досить успішним виступам в чемпіонаті м. Бориспіль серед чоловіків сезону 2017 року, обласних чемпіонатах та відкритих турнірах м. Києва серед юнаків Трофімчик Андрій ( 2006 р. н.). Срібна нагорода у талановитого юного шахіста Гаврюшова Даниїла (2007 р. н.), який набрав однакову кількість очок з переможцем, навіть, виграв особистий двобій у майбутнього чемпіона, але по додатковим шаховим коефіцієнтам, все ж таки поступився Андрію. Бронзова нагорода дісталась теж вже добре знайомому Бориспільським любителям шахів, прогресуючому гравцю з цього виду спорту Мельнику Володимиру, який лідирував кілька турів поспіль, але дві «необережні» поразки наприкінці першості «відправили» його на третю сходинку п'єдесталу пошани. Ну а четверте місце, і одночасно перше серед дівчат, виборола сама юна учасниця змагань у цій віковій групі Анастасія Трушко. Звичайно, вона могла б виступити і у молодшій категорії на змаганнях у м. Бориспіль (юнаків та дівчаток молодше 2007 р н. ), але рівень майстерності юних шахістів у цій віковій групі для неї, без образ кажучи, вже пройдений етап.

Переможці та призери цих змагань, а в них помірялось силами більше 30 юних шахістів, отримали спортивні медалі і грамоти, Трофімчик Андрій до того ж ще і пам’ятний Кубок.

Заступник директора В.І. Кубов

Бориспільський міський центр спорту

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031