Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Нові ліжка для Бориспільської ЦРЛ, обмеження роботи інтернет-клубів, та іще 33 питання обговорили на засіданні виконавчого комітету


Нові ліжка для Бориспільської ЦРЛ,  обмеження роботи інтернет-клубів, та іще 33 питання обговорили на засіданні виконавчого комітету

Цього тижня відбулося чергове засідання виконавчого комітету, під час якого розглянути 35 питань. Також додатково секретар вніс питання про ігрові автомати.

Повідомляє Телеканал Бориспіль.


Члени виконкому схвалили зміни до програми розвитку Бориспільського центру первинної медико-санітарної допомоги на 2017-2018 роки та підтримали рішення про забезпечення міської центральної районної лікарні препаратами інсуліну.

Також під час засідання розглянули такі питання:

  • члени виконкому затвердили пропозицію про виділення коштів з резервного фонду бюджету міста, а саме – 34 тисячі гривень, для фінансування ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у разі їх виникнення.

  • ухвалили рішення про зміни до Бориспільської міськрайонної програми реконструкції лікарні на наступні два роки. А саме говорили про виділення додаткових коштів на відшкодування за комунальні послуги – це понад 2 мільйони гривень. Окрім того, певна сума також буде витрачена на придбання ліжок та матраців у терапевтичне відділення.


  • обговорили додаткове питання щодо обмежень роботи інтернет-клубів так званої «Лотереї» у нічний час.

ДЕТАЛЬНІШЕ ДИВІТЬСЯ У ВІДЕОСЮЖЕТІ.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031