Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспільський "Дивоцвіт" привітав школярів із закінченням навчального року


Бориспільський "Дивоцвіт" привітав школярів із закінченням навчального року

24 травня 2017 року о 16:00 годині на Європейській площі міста Борисполя відбулася урочиста лінійка БДЮТ «Дивоцвіт».

Привітала всіх присутніх з закінченням навчального року директор - Наталія Іванівна Тименко та повідомила, що з 2017 року позашкільний навчальний заклад має нову офіційну назву: Будинок дитячої та юнацької творчості «Дивоцвіт» Бориспільської міської ради Київської області.

Вже символічно щороку всі разом заспівали Гімн БДЮТ «Дивоцвіт», слова до якого написала творча заступник директора — Кубрак Ірина Анатоліївна, а мелодійну та красиву музику методист — Вишняк Олена Олексіївна.
На заході були присутні гості: завідувач міського методичного кабінету Ковадло Ніна Петрівна, головний спеціаліст управління освіти і науки Бориспільської міської ради Павленко Тетяна Володимирівна.

Ковадло Ніна Петрівна привітала присутніх із закінченням навчального року, висловила слова вдячності керівникам гуртків та їх вихованцям за творчі досягнення, успіхи. Подякувала вихованців за плідну працю та вручила нагороди переможцям міських, обласних, всеукраїнських, міжнародних конкурсів, фестивалів.

За 2016-2017 рік вихованці БДЮТ «Дивоцвіт» отримали призових місць:
у міських конкурсах – 74,
обласних – 11,
всеукраїнських – 28,
міжнародних – 21.

Всіх присутніх привітали творчі колективи БДЮТ: Народний хореографічний ансамбль «Радість», Зразковий вокальний ансамбль «Веселочка», група «Cherry-berry» вокального ансамблю «Веселочка», творча студія «Чабрець».
Вже стало традицією на святкову лінійку запрошувати до слова батьків вихованців закладу.

Шило Наталія Андріївна – голова батьківського комітету хореографічного ансамблю «Радість» від імені батьків подякувала педагогам за невтомну працю та побажала успіхів, натхнення і завзятості в роботі.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031