Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Жительку Борисполя затримали за збут метадону


Жительку  Борисполя  затримали за збут метадону

Після проведення оперативних закупівель оперативники затримали раніше судиму жительку м. Бориспіль ромської національності, яка налагодила збут та поставку в столичному регіоні особливо небезпечного наркотичного засобу – метадон.

Повідомляє поліція Київської області.

Зловмисниця на громадському транспорті привозила наркотики та розкладала у певних місцях. У подальшому, після отримання замовлення на придбання метадону та оплати, повідомляла покупцеві адресу «закладки». Клієнти розплачувалися за товар, перераховуючи кошти через електронну систему розрахунку одного з банків.
Жительку  Борисполя  затримали за збут метадону

Під час санкціонованого обшуку в будинку підозрюваної поліцейські виявили та вилучили 50 грамів метадону і одноразові шприци. За цінами «чорного ринку» один грам даного особливо небезпечного наркотичного засобу коштує 2500 гривень.
Жительку  Борисполя  затримали за збут метадону

Наркодилерку затримано у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Жінці загрожує позбавлення волі строком від 5 до 10 років із конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031