Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспільські ветерани спорту здобули перемогу на Всеукраїнських іграх з важкої атлетики


Бориспільські ветерани спорту здобули перемогу на Всеукраїнських іграх з важкої атлетики

З перемогою повернулись з м. Миколаїв, де 26-28 травня проходили VІІ літні Всеукраїнські ігри ветеранів спорту пам’яті М.М. Баки з важкої атлетики, наші спортсмени-ветерани.

Організаторами заходу виступили Міністерство молоді та спорту України, Федерація важкої атлетики України, Асоціації ветеранів спорту України і майстрів важкої атлетики України та відділ з питань фізичної культури і спорту Миколаївської ОДА.

Загалом участь в змаганнях взяли близько 100 спортсменів із різних областей України, які виявляли найсильніших у десяти вікових категоріях серед чоловіків та жінок.

Бориспільщину на цих змаганнях представляли почесні громадяни району Білим Григорій Тимофійович та Базюченко Петро Максимович, які з честю прославляють наш район вже багато років не тільки в нашій країні, а й в усьому світі.

В Миколаєві наші ветерани здобули перемоги в своїх вагових категоріях та були нагороджені кубками, медалями і грамотами.

Ми пишаємося нашими ветеранами, щиро вітаємо з такими високими досягненнями, бажаємо їм та їхнім родинам міцного здоров’я та спортивних успіхів.

За матеріалами відділу молоді та спорту Бориспільської райдержадміністрації

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031