Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Підсумки чергового засідання колегії Бориспільської РДА


Підсумки чергового  засідання колегії Бориспільської РДА

У заході взяли участь голова райдержадміністрації Олександр Туренко, голова районної ради Владислав Байчас.

Долучилися заступник голови райради Іван Недогибченко, члени колегії, керівники структурних підрозділів РДА, управлінь та служб району, сільські голови.

В ході засідання, що відбулося 17 липня, члени колегії одноголосно затвердили зміни до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Бориспільського району на 2017 рік та зміни до бюджету району на 2017 рік.

Присутні підбили підсумки соціально-економічного та культурного розвитку Бориспільського району за І-е півріччя 2017 року та виконання бюджету району за 6 місяців поточного року. Обговорили стан справ у галузі тваринництва та хід заготівлі кормів для худоби, проведення жнив в агроформуваннях району, стан інфекційної захворюваності та недопущення поширення на території району хвороб. Йшлося про роботу Бориспільського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області, виконання актів Президента України, Кабінету Міністрів України, центральних органів влади, Київської облдержадміністрації, власних рішень.

Прийнято до відома звіт про роботу зі зверненнями громадян та графіки проведення особистих та виїзних прийомів. Відправлено на доопрацювання проект Комплексної програми розвитку галузі культури Бориспільського району на 2017 рік.

Голова районної державної адміністрації Олександр Туренко обговорив із сільськими головами взаємодію в питаннях наповнення місцевих бюджетів та всебічну підтримку з боку адміністрації в розвитку інфраструктури населених пунктів. Очільник наголосив на важливості підвищення видатків на культурну та спортивну галузі району, а також виступив з пропозицією до районної ради затвердити на найближчій сесії одноразову матеріальну допомогу в розмірі 20 тисяч гривень при заключенні контракту на службу в Збройних Силах України.

Чергове пленарне засідання сесії Бориспільської районної ради, де будуть розглянуті питання бюджету, соціально-економічного розвитку та матеріальної допомоги військовослужбовцям-контрактникам, планується провести 27 липня.

Бориспільська РДА

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031