Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

"У Борисполі розвелося багато Павликів Морозових" - Анатолій Соловйович


"У Борисполі розвелося багато Павликів Морозових" - Анатолій Соловйович

З вівторка, 11 липня, розпочав роботу новий начальник управління комунального господарства міста Борисполя В’ячеслав Миколайович Толкач, якого представив на понеділковій плановій нараді Бориспільський міський голова Анатолій Федорчук.

Він також зазначив, що новому керівнику відразу довелося «ринутися в бій». Робота на новому місці почалася із перевірок, які не закінчилися і сьогодні. Перевіряли поліція, прокуратура, управління боротьби з економічними злочинами.

Коментуючи ці перевірки, Анатолій Соловйович зазначив, що у Борисполі розвелося багато Павликів Морозових, які не можуть заспокоїтися, піднімають питання 10-літньої давнини, пишуть скарги у різні інстанції, розкидаючись звинуваченнями, начебто дороги не асфальтуються, а гроші списуються, товщина асфальту менша за норму, площа не відповідає заявленій тощо.

Перший заступник мера Микола Корнійчук доповнив, що такі перевірки розпочалися ще у лютому — березні цього року. Перевірялися двадцять сім доріг, зроблених у минулому році. У тому числі — три дороги, де торік був проведений капітальний ремонт: Левадна, Бежівка та Соборна.

Якість роботи підтвердили, але сліди залишилися. На місцях вирубок цілісність асфальту було порушено. На вулиці Левадна було здійснено 9 вирубок у дорожньому полотні. Дослідження показали, що середня товщина асфальту складає 5,44 см, при нормі 5 см. Так само і по площі: якщо відповідно до актів виконаних робіт було заасфальтовано 3020 кв. метрів, то по факту заасфальтована площа складає 3116 кв. метрів. Аналогічні результати показала і перевірка інших вулиць та тротуарів.

Ірина Костенко

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031