Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспільський РАЦС із новим очільником


Бориспільський РАЦС із новим очільником

Киянка Валентина Прохорова пройшла конкурс на начальника Бориспільського міськрайонного відділу реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Київській області. Вона молода, красива та напрочуд енергійна. Двері її кабінету завжди відкриті для відвідувачів, у цьому кореспондент переконалася особисто.
Бориспільський РАЦС із новим очільником

Ексклюзивно для газети «Вісті» нова очільниця відділу розповіла про себе та плани на майбутнє для місцевого РАЦСу. «Я мрію про оригінальний та заворожуючий Зал для одружень у Борисполі. Думаю, що цього хочуть і усі молодята міста. В таких починаннях мене підтримує і міський голова Анатолій Федорчук», — ділиться враженнями про наш теперішній РАЦС Валентина Володимирівна.

— Перейти на роботу із Києва у маленький Бориспіль, певно, морально нелегко, та і їздити тяжко щодня. Тож чи довго Ви у нас плануєте працювати?
— Звичайно, дорога неабияк втомлює. Та радує те, що затори мені назустріч… А от з приводу того, чи важко морально перейти на роботу зі столиці у маленьке місто можу впевнено відповісти — не важко. Головне те, чим ти займаєшся і наскільки любиш свою роботу. Та й посаду у Києві я займала нижчу за рангом. Маю надію, що затримаюся у Борисполі надовго.

— Чи багато незавершених справ залишилося після попереднього начальника РАЦСу?
— Не можу сказати, що лишилися незакінчені справи, адже всі вони, за законом, мають певні терміни. Ми лише доводимо до кінця розпочату роботу.

— Ви прийшли у нову команду, чи влаштовує вона Вас?
— Команда у мене чудова. Місцеві працівники зустріли мене привітно та із настроєм на продовження роботи. Міняти нікого не збираюся, думаю, ми спрацюємось.

— Нещодавно була магічна дата для вдалих одружень — це три сімки (7.07.2017). Скільки пар побралося в цей день у Бориспільському РАЦС?
— Так, ця дата дійсно магічна, про це говорить місячний календар. Ми навіть не очікували, що саме у Борисполі в цей день буде стільки нових сімейних пар — аж 12. Тож молодятам можу побажати справжнього сімейного щастя.

— Знаю, що у наш РАЦС саме 7 липня приїжджали журналісти із телеканалу 1+1. Що вони знімали?
— У цей день у Київському Центральному відділенні реєстрації шлюбів ставився рекорд на найбільшу кількість одружень. Через наплив такої нечуваної чисельності новостворених подружніх пар вирішили провести флешмоб під назвою «Кохання по-київськи». Усі одружені писали побажання від своїх імен на великому плакаті. Цей флешмоб проводили в усіх РАЦСах Києва. По обіді естафету передали нам, і бориспільські закохані пари також залишили свої імена на плакаті. А ми, в свою чергу, передали це право у Бровари.

— Які нові впровадження передбачаються найближчим часом у РАЦС?
— У Бориспільському пологовому будинку уже більше року працює новий сервіс, який передбачає реєстрацію та видачу свідоцтва про народження дитини відразу після її появи на світ. Із переліком необхідних документів можна ознайомитися на нашому сайті. Також невдовзі в аеропорту «Бориспіль» стартує новий пілотний проект «Шлюб за добу». В першу чергу, таке нововведення необхідне для пар з іноземною реєстрацією. Адже саме для створення цих сімей необхідно було зібрати чималий список документів, що займало багато часу. Тепер же потрібен лише паспорт та згода наречених.
• • •
Можливо, саме за керівництва Валентини Прохорової у Борисполі все ж з’явиться новий Палац для одружень, про який мріє усе наше місто. Може тоді і місцевих молодят побільшає. Однак для цього потрібні, певно, немалі кошти, тож поки що почекаємо. Головне, щоб кохання не вмирало.

довідка
За освітою пані Валентина юрист, раніше працювала в Солом’янському РАЦСі міста Києва. Конкурс на посаду в Бориспільський РАЦС пройшла ще у травні цього року. Та за процедурою, як того вимагає закон, потрібно було чекати ще місяць на випадок оскарження від третіх осіб. Сьогодні вона у кріслі очільника місцевого Палацу одружень.

Тетяна ХОДЧЕНКО

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031