Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Мирному виступав Dzidzio


У Мирному виступав Dzidzio

На стадіоні в селі Мирне людно, як ніколи: черги за солодкою ватою, стрибки на батуті, концертні номери.

Поки дорослі дегустують частування, малеча власноруч виготовляє повітряних зміїв, катається на квадроциклах і вихваляється яскравим аквагримом. Сміливці можуть пограти у футбол або баскетбол гігантським м’ячем, а любителі творчості — насолодитися концертом, сівши на солом’яні лавки під парасолю.

Це велике свято — подарунок мешканцям та гостям Мирного з нагоди сімнадцятого дня народження СТОВ «Старинська птахофабрика». Як розповідають організатори, до підготовки були залучені всі охочі спеціалісти закладу: від електриків до бригади з благоустрою.
У Мирному виступав Dzidzio

Для мешканців Старого, Сошникова, Мазінок, Єрківців, Любарець й Веселинівки працював безкоштовний трансфер від сільських рад населених пунктів. Та з’їхалися до Мирного й з більш віддалених регіонів. Пані Надія завітала на свято з Яготинського району і розчарованою не залишилася: «Концерт хороший, беру участь в лотереї, сподіваюся на виграш», — поділилася враженнями жінка. А молодь зізналася, що найбільше чекає вечірньої програми, аби потанцювати на дискотеці та послухати концерт спеціального гостя свята Dzidzio.

Ольга Огняник

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

  1. Тетяна 27 липня 2017 21:03
    • Не подобається
    • 0
    • Подобається
    Щось нове придумано автором: концерт спеціального гостя свята Dzidzio. ще такого не чула
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031