Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У селах Бориспільського району розплановані нові забудови


У селах Бориспільського району розплановані нові забудови

2 серпня, голова райдержадміністрації Олександр Туренко взяв участь в засіданні архітектурно-містобудівної ради при РДА.

На засіданні були присутні 13 членів ради, зокрема, голова ради, начальник відділу містобудування та архітектури адміністрації Сніжана Павлова, заступник голови ради, головний спеціаліст відділу Сергій Лещенко, секретар ради, головний спеціаліст відділу Яна Гуряшина, архітектори-проектувальники, інженери, працівники ДП «Бориспільський лісгосп» та фахівці Бориспільського РВ ГУ ДСНС України у Київській області.

Учасники заходу опрацювали два основні питання порядку денного. Це детальний план території земельної ділянки в селі Чубинське Великоолександрівської сільської ради для розміщення офісно-торгівельних будівель та детальний план території для розміщення культової споруди на площі 0,1556 га в с. Вишеньки.

За результатами засідання архітектурно-містобудівна рада вивчила проекти детального плану територій та вирішила надати ряд пропозицій та рекомендацій по доопрацюванню детальних планів згідно з вимогами ст. 20 Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності".

Бориспільська РДА

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031