Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Ці невмирущі оголошення на парканах Борисполя


Ці невмирущі оголошення на парканах Борисполя

Бориспіль як був, так і залишається містом, обклеєним оголошеннями. Їх ліплять скрізь, незважаючи на те, що встановлено досить дошок для оголошень, підприємцям пропонують білборди, сітілайти, рекламні вивіски.

Сторінки з оголошеннями є в усіх місцевих газетах. А папірці з оголошеннями та вказівники підприємств продовжують «прикрашати» Бориспіль. Тільки у багатьох випадках винахідливості у «рекламодавців» побільшало.
Покажу тільки невеликий відрізок з одного боку вулиці Київський Шлях — від повороту на Глибоцьку. Якраз при виїзді з Глибоцької на трасу нещодавно встановлено новий світлофор. А на стійці світлофора уже красується оголошення про послуги, які можуть зацікавити водіїв. Питання: кермувальнику на дорогу дивитися чи оголошення вивчати? Воно ж мимоволі відволікає від дороги. Проходячи тротуаром у бік центру, помічаємо навпроти приміщення «Укртелекому» папірець, приклеєний до стовбура катальпи. Щоправда, сьогодні він уже не висить — принципово зриваю усі оголошення, якщо бачу їх у недозволених місцях.
Ці невмирущі оголошення на парканах Борисполя

Чи не найпопулярнішим об’єктом для оголошень у центрі міста є автобусна зупинка перед приміщенням тресту «Бориспільсільбуд». Деякі із залишків старих оголошень у неї так в’їлися, що, не розмочивши, їх не віддереш. Днями зірвала там папірці, які інформували, що потрібні вихователі в один із приватних дитячих закладів Бориспільщини. Чому навчать дітей у такому закладі, якщо власники не можуть проконтролювати дотримання елементарних вимог благоустрою? Не минають цю зупинку і підприємці. Щоправда, їхні вказівники мають більш цивілізований вигляд, але на засіданнях виконавчого комітету не чула, щоб їм давали дозволи на такі вказівники.

Мимоволі пригадуються розмальовані картинами зупинки у селах Бориспільщини. Напевне, якби ця міська зупинка перетворилася на картину, навряд чи у когось піднялася б рука ліпити туди папірці. Тим більше, що неподалік стоїть дошка для оголошень.
Ці невмирущі оголошення на парканах Борисполя

Майорить оголошеннями паркан навпроти «Сільпо». Частина з них інформують про послуги, які надають підприємці, що орендують приміщення у цій будівлі. Дизайн виходить не найпривабливіший. І знову ж таки — дошка для оголошень поряд.

Бориспільський міський відділ благоустрою знаходиться через дорогу від світлофора з оголошенням. Хіба його працівники не ходять тим тротуаром?

Що вже говорити про дерева, обвішані папірцями, які ростуть вздовж Київського Шляху, але вже далі від центру? Ніхто чомусь не реагує, навіть коли пальцем ткнеш чи фото покажеш. Підприємця ж легко вирахувати. Замовте послугу, вказану на папірці — він сам до вас прибіжить, щоб домовитися. Достатньо одного представника поліції поряд, щоб протокол скласти.

Бориспільська міська влада дуже багато робить для благоустрою, для поліпшення якості життя. Але для мешканців і гостей міста оті «дизайнерські перли», про які йдеться у статті, начисто змінюють враження про Бориспіль. На жаль, не в кращий бік.

Інна КРИНИЧНА, фото автора

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031