Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Область від будівництва лікувального корпусу Бориспільської ЦРЛ відсторонили


Область від будівництва лікувального корпусу Бориспільської ЦРЛ відсторонили

Обласна влада Київщини, яка свого часу взяла на себе функції замовника виконання робіт з будівництва нового лікувального корпусу Бориспільської ЦРЛ, не поспішає виконувати зобов’язання.

Хоча кошти на будівництво виділені. Тому перший заступник Бориспільського міського голови Микола Корнійчук із сесійної трибуни озвучив пропозицію щодо необхідності спільно із Бориспільською районною радою прийняти рішення і визначити лікарню виконавцем робіт щодо будівництва лікувального корпусу Бориспільської ЦРЛ. Передати їй функції замовника і виділені кошти — і починати будівництво. Бо від обласного управління капітального будівництва ми навряд чи дочекаємося початку робіт.

Сесія Бориспільської міської ради прийняла рішення «Про делегування функцій замовника будівництва лікувального корпусу на 120 ліжко-місць у місті Борисполі на вулиці Котляревського, 1, Бориспільській центральній районній лікарні».

Цим рішенням, передбачено, що головний лікар має визначати підрядні будівельні організації відповідно до вимог законодавства України, а контроль за виконанням рішення з боку міста покладено на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, приватизації, благоустрою та екології. Тепер своє слово має сказати Бориспільська районна рада.

Ірина КОСТЕНКО

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031