Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У "Борисполі" патрульні за годину допомогли трьом громадянам відшукати загублені речі


У "Борисполі" патрульні за годину допомогли трьом громадянам відшукати загублені речі

16 вересня, близько 16-ї години, до поліцейських звернулася громадянка Білорусі. Вона повідомила, що залишила свій мобільний у вбиральні, щоб підзарядити акумулятор. Час від часу вона перевіряла чи він на місці, а згодом жінка виявила відсутність телефону.

Екіпаж поліції опитав присутніх на місці події. Патрульним вдалося з’ясувати, що мобільний, який розшукують, в особи, що знаходиться неподалік вбиральні. Жінка пояснила, що збиралася віднести його до камери знахідок, адже помітила, що він лежить без нагляду тривалий час і ймовірно його хтось забувся. Річ повернули щасливій власниці.

Близько 17-ї години, за допомогою до поліції звернувся ще один громадянин. Він повідомив, що його багаж ймовірно викрали на третьому поверсі терміналу D. Чоловік непокоївся, адже спізнювався на рейс. Патрульні оглянули приміщення аеропорту та виявили сумку – таку ж, як описував чоловік. Багаж повернули власникові, який встиг на літак.

Незабаром інспектори допомогли ще одній особі. Чоловік повідомив, що згубив гаманець на першому поверсі аеропорту. Самотужки відшукати втрачену річ йому не вдалося. Тож, патрульні допомогли громадянинові.
Інспектори оглянули місце, де ймовірно чоловік втратив гаманець. Незабаром пошукові дії увінчалися успіхом і втрачену річ повернули власникові. Іноземець подякував інспекторам поліції українською мовою.

Патрульна поліція Борисполя

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031