Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Медицина неозброєним оком


Медицина неозброєним оком

Реформа медичної галузі обіцяє подальше її процвітання в Україні. Та чи справді у цьому життєво важливому питанні щось може змінитися із радянського на сучасне і більш комфортне?

Саме зовнішні зміни в медичній галузі є найбільш видимим прикладом для пересічного українця. За цим фото можна у повній мірі розгледіти «процвітання медицини» у Борисполі. Такі меблі знаходяться у Бориспільській амбулаторії загальної практики та сімейної медицини №1 або колишній дитячій поліклініці. «Чим заслужили наші діти на таке байдуже ставлення влади?» — говорять батьки тих дітей, які вимушені приходити на лікування до цієї амбулаторії.
Медицина неозброєним оком

У міській раді Борисполя запевняють, що нові меблі для медзакладу вже замовлено, сьогодні їх виробляють. «Маємо надію, що вже до кінця цього місяця ми позбудемося старих радянських крісел та встановимо нові зручні лавки для діток», — пояснює заступник міського голови Людмила Ковальова.
Нагадаємо, що у центральній районній лікарні Борисполя ще навесні було встановлено сучасні лавки, кошти на них виділялися із міського бюджету.

Тетяна ХОДЧЕНКО, фото автора

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031