Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Розпорядники коштів отримали нові завдання від адміністрації Бориспільської РДА


Розпорядники коштів отримали нові завдання від адміністрації Бориспільської РДА

У вівторок, 19 вересня, заступник голови районної адміністрації Сергій Білецький провів нараду щодо впорядкування бюджетно-фінансових питань та виконавчої дисципліни.

Під час наради керівник визначив перелік завдань до виконання розпорядниками бюджетних коштів та сільськими головами. Насамперед виконання районного бюджету, підготовка проектів програм до сесії районної ради, активна взаємодія органів Державного казначейства, районної адміністрації та органів місцевого самоврядування.

«Виконання бюджету сьогодні є першочерговим завданням в роботі структурних підрозділів адміністрації та сільських рад. У разі невиконання бюджету починаємо складати протоколи щодо бюджетних правопорушень», — зазначив Сергій Володимирович.

Станом на 01.09.2017 виконання районного зведеного бюджету становить 107,9%. Продовжується впорядкування діяльності органів виконавчої влади, бюджетних установ та органів місцевого самоврядування. Бухгалтерії сільських рад працюють над звітами та приведенням у відповідність до законодавчих норм основної документації.

Сергій Білецький порекомендував сільським головам переглянути штатні розписи. Вже невдовзі, за словами очільника, Верховна Рада України може прийняти Закон України «Про місцеве самоврядування». Зараз в сільських голів є можливість передбачити в бюджетах сільрад фонд заробітної плати працівників на 2018 рік.

Йшлося про зміни у майбутні зміни галузі культури. На сесію районної ради передбачається винести питання щодо створення централізованої бібліотечної системи, районного будинку культури з філіями у населених пунктах, центру фізичної культури та спорту.

Заступник голови районної адміністрації ознайомив присутніх з рішенням сесії міської ради щодо делегування функцій з будівництва нового лікувального корпусу Бориспільській центральній районній лікарні. Дане питання планується розглянути на сесії районної ради та прийнято рішення щодо подальшого функціонування ЦРЛ.

Районна адміністрація зацікавлена в розвитку сільської медицини. «Ми здатні забезпечити амбулаторії та дільничні лікарні в селах району всім необхідним обладнанням та вивести сільське медичне обслуговування на абсолютно новий рівень відповідно до потреб населення», — зазначив С.Білецький.

Очільник звернув особливу увагу на долучення Бориспільського району до святкування 85-ої річниці утворення Київської області, що відбудеться 24 вересня в м.Ірпінь, та наголосив на необхідності особистої участі голів 20 сільських рад у складі делегацій в даному обласному заході.

За підсумками наради заступник голови РДА надав рекомендації органам місцевого самоврядування, суб'єктам господарювання державного та комунального секторів економіки привести власні доменні імена у відповідність до Постанови Кабінету Міністрів України від 21.20.2015 № 581 «Деякі питання використання доменних імен державними органами в українському сегменту Інтернет» та здійснювати службове листування в електронних скриньках, розміщених на серверах, які перебувають у доменній зоні GOV.UA або .УКР.

Бориспільська РДА

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031